sannidizzy

Direktlänk till inlägg 10 november 2008

MILJÖTRÄNING

Av Sanni - 10 november 2008 19:24

For in till stan för miljöträning med Vilda. Vi gick på clasohlson bron (långa gallertrappor, sedan kommer man upp på en träbro och sedan gallertrappor ner) parkeringshus, betong golv, klinker(?) golv, bland bilar, satt på busstationen, gick mitt bland folkmassan och var i djuraffäffären.

Jag tycker att hon är jätteduktig. Hon är duktig för att vara en liten lanthund som är van vid sitt lugna och trygga hemma. Det gick bra att gå på Clas Ohlson bron, hon gick sakta och slängde sig i backen när hon kom upp på träbron, men sedan gick hon fint och var så duktigt.
Parkeringshuset gick sådär, vi testade att gå mellan bilarna, det var inte så roligt, men efter ett tag följde hon frivilligt med. Busstationen gick bra med, vi satt där ett tag och tittade på alla bussar som for förbi, tränade henne lite en snabbis med på kontakt och hon skötte sig underbart.
Bland folket gick bra det med, och hon ville så gärna hälsa på alla som gick förbi, jag är glad att hon är så social av sig:)
Sedan var det en collie människa som hälsade på henne, och hon gillade Vilda skarpt, hennes sätt att vara, glad man blir då:)
Medans jag stod och väntade på mamma på parkeringen så tog jag ett lydnadspass med Vilda och hon var så dukigt, höll fin kontakt och var riktigt koncentrerad, hon brydde sig inte om människorna som tittade eller bilarna som kom.

När mamma väl kom så ville jag fara till djuraffären för att leta efter nytt koppel åt Vilda, såklart så hittade jag inget, dom har dåligt med koppel överallt, inget som jag gillar. Dom enda kopplena som jag gillat har jag alltid hittat på ICA :P Haha.

Men eftersom vi inte hittade något så köpte mamma istället spårsnitslar och levergodis och jag köpte lite hundkex.
Nu slipper jag använda mina lila/rosa bajspåsar att knyta fast där spåret börjar och slutar och slipper att gubbar snor dom:P Haha.

När vi kom hem igen så fick Dizzy komma ut på en promenad...
Och lite lydnadsträning, hon var superduktig:D

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sanni - 10 april 2013 19:48

Det är pinsamt längesedan jag skrev.. Men jag vet inte, jag glömmer bort den här bloggen på något vis.Men det har ju hänt lite sedan sist jag skrev.Vilda har ju blivit mamma igen! Den 26 mars föddes det 6 valpar, 3 tikar och 3 hanar även denna gång :...

Av Sanni - 19 februari 2013 17:17

Jag tänkte uppdatera när Vilda blev parad, men precis vid spänningen i samband med Vildas parning så hände det en grej som förändrade mångas liv. Min älskade moster gick hastigt bort, utan någon som helst förvarning och all fokus lades på det.. Men s...

Av Sanni - 21 januari 2013 21:31

Idag åkte Vilda med Monica ner till Skåne för parning! Vi mötte Monica på tågstationen här i Sundsvall och jag kan ju säga att Vilda blev riktigt glad. Monica ropade på henne och Vilda tittade för fullt och efter ett tag så insåg hon vem det var och ...

Av Sanni - 14 januari 2013 00:35

Nu var det verkligen evigheter sedan jag uppdaterade här, jag skäms ju nästan! Men, det har ärligt talat inte hänt så mycket, så därför har jag inte skrivit heller.Men det jag kan berätta nu är att Vilda har börjat löpa igen, så nu om 1 vecka kommer ...

Av Sanni - 29 augusti 2012 23:34

Ni vet kanske hur jag sagt att Dizzy är den envisaste hunden jag mött? Jag tar tillbaka det. Zooey är den mest envisaste och tjurigaste hund/valp som existerar. Jag tyckte att Dizzy var illa när hon var yngre, men Zooey tar nog priset. Hon tar inte å...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards