sannidizzy

Alla inlägg den 9 januari 2009

Av Sanni - 9 januari 2009 21:17

Idag klev jag upp vid 9, alldeles lagom tid tycker jag:)

Vid halv 10 drog jag ut med hundarna på morgonpromenad och gissa vad vi stöter på då. Ja just det, schäferhanen. Han springer efter vägen och fram till mina hundar, och så blev det kaos, kopplena trasslade in sig, alla hundarna var superglada och jag var livrädd att det skulle komma en bil som körde fort, så jag rev i åt hanen och sa åt att han gå hem och han gick faktiskt. Om han gick hem vet jag inte, men han gick iväg iallafall. bra gjort av honom trots att Dizzy löper. Men mycket tröttsamt är det att han ska vara här hela tiden.


Klockan 1 så skulle jag in på arbetslivresurs på nånting om CV i 2 timmar. Kändes riktigt drygt, men gubben var snäll och lät oss alla gå efter en halvtimma:) För att det var fredag, haha snällt av honom.

Ska dit igen på måndag kl 09:30. Man fick bestämma tid själv och jag valde den tidigaste tiden som gick att välja och den tidigaste dagen, så har man det gjort. Dom flesta skrev upp sig på tisdagen eller onsdagen. Men bättre att ta det så fort som möjligt.


Ikväll var jag så klantig att jag skärde mig i fingret med våran vassaste kniv. Riktigt klantigt. Jag höll på att skära avokado till guacemole. och så slant knivjäveln. Ont som f*****n gjorde det.

Har börjat om på nytt med fotgåendet med Vilda. Vi får verkligen inte till det trots månader av träning. HAr väl inte tränat superflitigt, men nu är det dags. Måste verkligen få henne att fatta att man ska sitta RAKT på vänster sida, den lilla fröken tror att man behöver bara hålla sig någonstans på den vänstra sidan och sitta och kika på mig.. Stort suck. Detta har vi ju tränat sedan första veckan typ. OCh hon har bara fått belöning vid rakt sidandes och perfekt position, men ändå fattar hon inte? Efter flera månader? Ja, det tar nog tid. Haha och jag som hade tänkt haft henne startklar i feb:P HAHAHA säger jag bara. Få se ifall vi lyckas till maj, men ska absolut inte stressa.
Vi har varken börjat med ställande under gång, platsliggning eller hopp över hinder och hon kan inget av dom andra ... Önskar jag hade pengar så jag kunde gå kurs och få hjälp. För det skulle verkligen behövas. Iallafall någon hjälp.


Jag har förövrig besämt mig att äntligen gå ner i vikt:) Jag är så otroligt less på hur jag ser ut, inte snyggt, så nu är det dags. Jag har aldrig varit så här bestämt förut. För första gången gick jag i affären utan att bli ett dugg frestad av någonting som fanns där! Istället köpte jag wokgrönsaker och annat nyttigt, det kändes underbart. Och frukost har jag börjat med också. Havregrynsgröt, äckligt, men bra:) Så hoppas det blir någon förändring. Dizzy kommer bli lycklig iallafall, hon kommer få längre promenader:) Vilda får vänta några månader, vill inte ta ut henne på så långa än. 1 timma om dan får hon vara ute på promenad sedan få hon för det mesta springa lös och det räcker nog för henne. Är rädd att det ska bli för mycket.
Men det kan nog aldrig bli för mycket för Dizzy.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21
22
23 24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards