sannidizzy

Alla inlägg den 13 mars 2009

Av Sanni - 13 mars 2009 12:01

Jag har ganska mycket att fundera på just nu.

Var på arbetsförmedlingen för möte i onsdags med min handledare. Vi satt och funderar på hur jag skulle göra, va jag ville göra och så visade han mig en massa sommarjobb som jag kunde söka. Har hittills sökt 1, men ska söka alla som finns hade jag tänkt.

Men vi kom in på djurkliniken, han undrade ifall jag skulle vilja jobba med sånt. Självklart, det är något jag är definetivt intresserad av.
MEN, jag skulle behöva gå utbildning, den enda utbildningen som finns inom djursjukvård ligger i SKARA!!!!!! Och det är en 3:e årig utbildning. Och ifall jag skulle vilja gå den så måste jag läsa in biologi B eftersom det fick vi inte läsa på Nordvik, och antagligen så måste jag läsa upp andra ämnen med. En av dom stora frågorna är, skulle jag verkligen orka med allt det där? Det är trots allt 3 år, kommer ju ihåg hur skolless jag var på Nordvik. Hur löser det sig med pengarna? Hundarna? Kommer jag orka? Det är ämnen i utbildningen som jag tyckte var svåra på Nordvik, så då lär dom vara svårare där.
Är jag verkligen beredd att flytta så långt? Jag trivs ju riktigt bra här, det är ju här uppe all min släkt och alla mina vänner bor.
Men det är trots allt min framtid det handlar om, saker och ting kanske skulle bli lättare med den utbildningen. Och det har ALLTID varit en dröm för mig att få jobba med djur, det är något jag har velat ända sedan jag var liten...

Han ville att jag skulle fundera på det tills nästa gång vi har möte, vilket är om 2 veckor!! Hur ska jag hinna bestämma mig?
Om jag bestämmer mig för att göra det, måste jag läsa upp alla ämnen till hösten och sedan försöka komma in på skolan nästa år, eller ännu senare.


Som sagt, jag har mycket att fundera på......

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards