sannidizzy

Alla inlägg under april 2008

Av Sanni - 11 april 2008 13:33

Äntligen helg, fy fasen vad det är skönt!

Gick skitbra på provet vi hade idag:) Mitt mål efter VG är jag 100% säker på att jag lyckas med, så bra gick det. Kunde verkligen svaret på nästan alla frågor, underbart!

 Blev klar 09:10, då fick man sluta. Det var bra, för då hann jag och Lisa med bussen som går till härnösand vid 10, vilket betydde att jag kom hem vid 1 idag, så jäkla skönt.


Idag blir valparna 4 veckor:) Gud vad tiden går fort. Nästa vecka far jag,mamma och sofia ner och tittar på dom, behöver jag berätta att jag längtar?

Lägger in några bilder på Dizzy från igår

Av Sanni - 10 april 2008 18:04

Oj, upptäckte att jag inte skrivit någonting sedan i Måndags, men har inte så mycket att berätta.
Förutom att idag, just av alla dagar, missar jag bussen. Tim kommer in och väcker mig halv 6 och frågar om jag inte skulle med bussen, shit tänkte jag, min buss skulle gå om en kvart, så det blev att stressa på som fasen, gick med en jävla fart till bussen, men missade den, var ca 200 meter från den:( Andra dagar hade jag tyckt att det varit skönt, men inte idag. Idag hade vi ett religionsprov som jag verkligen hade pluggat till, kände som det skulle g¨å skit bra, och då missar jag bussen. Men då hinner jag plugga ännu mera tills jag ska göra det, lite positivt.
Fast idag måste jag plugga till Bruks provet vi har imorron, måste läsa om regler och sånt. Går skitbra faktiskt, siktar åtminstone åt ett VG...


Nu måste jag kolla till riset, är nog klart nu. Så hej då, kanske skriver mer sedan!

Av Sanni - 7 april 2008 13:31

Mitt liv just nu är ganska tråkigt. Jag har ingenting roligt att berätta. INGENTING, hur tragiskt är inte det?
Ingenting händer, blir så less... Vill göra nånting riktigt roligt, men inte går det eller när man kliver upp 5 på morron, tar 6 bussen (MORGON) och kommer inte hem förräns 7 på kvällen. Vad gör man under denna långa tid? Jo, åker buss, väntar på buss, skola. Det är det enda som sker.
Fast jag vet att det är så lite tid kvar (22 skoldagar) så orkar jag snart inge mer. Det är så oerhört jobbigt, inte blir saken bättre av att jag har 100 saker jag ligger efter i och har IG i heller. . ett ämne visste jag inte ens om att jag hade IG i, det har inte läraren sagt nånting om, det fick jag reda på i tisdags, hur fan hade han tänkt att jag skulle hinna fixa det? Jag avr helt säker på att jag hade minst G där, men icke sa nicke.


tur att jag får ha med mig Dizzy, annars har jag inte klarat det, och om det inte vore för att jag fick så bra kompisar här, hade jag slutat redan i 1:an, det är bara dom som har fått mig att gå kvar här. För denna skola var inte som jag trodde. trodde t.ex att det skulle var MYCKET mera hund, men nää, inte är det det... less är jag som f*n..

Av Sanni - 5 april 2008 16:27

Skriver en gång till idag, måste bara berätta att för första gången på 2 år är Dizzy uppe på övervåningen i vårat hus, hon har ALDRIG varit där, anledning hon har inte fått + att vi ville ha ett ställe där katterna kunde få vara ifred, men nu behövs ju inte det längre, så jag tog med henne upp:) Hon har så tråkigt när jag sitter vid datorn så.
Hon är så söt, hon går omkring och nosar överallt:) Och svansen bara går. Katterna är brydda, dom bara "va gör hon här":P haha.

Min sötnos

Av Sanni - 5 april 2008 11:56

hann inte skriva något mer igår, så jag berättar resten idag istället.


Som sagt så gick det ju alldeles super på skolan med Dizzy, hon var så otroligt duktig min tjej.
Efter skolan och vi kommit in i härnösand gick jag och Lisa och åt på Big Boy, det var riktigt gott, kycklingmål åt vi, det hade jag aldrig ätit, men gott var det. Efter det så gick vi på Arken och där hittade Lisa klövjeväskan vi pratat om bara några timmar innan:) hehe, tyvärr så fanns det bara en i large storleken, så jag kunde inte köpa, men ska kolla på Arken eller nått här i s-svall och då ska jag försöka få mamma att betala, det skulle vara trevligt:) hehe.
Lite gnäll var det på bussen med, synd.


När vi kom hem gick jag ut och la ett spår direkt, men vill att snön ska försvinna, sjönk ner efter varje steg, vilket ledde till att jag blev på dåligt humör och Dizzy säkert kände av detta, för det gick inge bra i spåret. Visst, hon hittade det hon skulle hitta, men det gick ändå skit.

igår var det 1 vecka sedan älskade Kajsa togs bort. Saknar henne:(
orkar itne skriva mer. datorns är så seg, orden kommer 100 år efter jag skrivit dom typ.. så hej så länge..





Av Sanni - 4 april 2008 18:30

Eftersom det var värsta klagoinlägget igår, känner jag för att skriva lite positivare idag. Fast några negativa saker kommer jag ta upp med.

Vi börjar med morgonen.

Jag hade med mig Dizzy idag på skolan eftersom vi hade bruks. Och jag åkte buss ifrån Matfors eftersom pappa jobbade, alltså fick jag en sovmorgon på 45 minuter:P hehe. Iallafall, busschauffören var konstig, eller konstig kan man väl inte säga, utan han fattade inte vart jag skulle! Jag sa att jag skulle till skullersta, och han frågade var det låg ungefär och jag sa en bit ifrån Kramfors, ja då trodde han att jag skulle dit, men då sa jag "nä, jag ska till skullersta" han svarade "finns det verkligen nånting som heter så?" "ja, jag åker dit varje dag"
"Jaha" svarade han, men ändå fattade han inte att jag skulle till Skullersta utan istället så kollar han upp i sin bok vad kramfors hade för nummer och skriver in det, så jag fick betala över 10 kr mer för Dizzy.. grrr. Orkade inte bry mig.

Nu något positivt
Dizzy var underbar på skolan! Hon var sååå duktig. Jag hade henne LÖS bland alla hundarna:) Och hon brydde sig inte om dom, utan var fokuserad på mig, jag kunde lämna henne sättandes/läggandes och gå ifrån henne och en massa hundar rörde sig omkring henne, men hon var kvar, hon var så duktig min lilla älskling. Läraren som vi har sa att hon tyckte det måste vara roligt att träna Dizzy eftersom det var sådan fart på henne:) Klart det är svarade jag och så sa hon att det var roligare att kolla på sådana hundar som är pigga och alerta än segare. Och det kan jag förstå. men jag blev glad när jag hörde det.
Hon tyckte också att hon var bra på inkallningen, hon kom med väldigt bra fart och var duktig med när dom ska sätta sig bredvid en, alltså ha framtassarna nere i baken och vända in baken, om ni förstår.
Dock tyckte hon att Dizzy satt snett, så det ska vi arbeta på, bra att ha en som ser ut man tränar och säger till osv. Det är skitbra, även om jag blir supernervös när folk tittar på:)

Hinner inte skriva mer, skriver resten senare. Ska till farmor nu. Ciao

Av Sanni - 3 april 2008 10:53

Det är alltid nånging med Dizzy, nånting som hon t.ex börjar med som hon aldrig gjort tidigare, eller har gjort tidigare men slutat, varit alldeles för lugn för att vara Dizzy, ja listan kan göra väldigt lång.
Alltid ska det vara nånting! Jag blir så frustrerad.
Som i förrgår gnällde hon på bussen, vilket hon inte gjort på 3 månader! Men helt plötsligt börjat igen, hon börjar få för sig att inte komma alltid när hon ropar ´m.m
Men värst av allt, nu har hon börjat med nånting hon ALDRIG gjort tidigare, förr brydde hon sig inte ens, men nu är det 5:e gången det händer:(
OM en hund skäller på henne när man möts på promenaderna t.ex (vilket det finns många av här) så har hon aldrig brytt sig tidigare, nu gör hon det. Idag orkade jag knappt hålla imot. Det kom en liten skithund och började skälla, Dizzy sprang rätt ut mot den där hunden och skällde så jäkla grovt, fick in henne igen och fick henne att sätta sig, men då började lillskiten igen och samma procudur igen:(
Jag blir förtvivlad och den där tanten som gick med lillskiten såg lite rädd ut med, för MIN ÄLSKADE SNÄLLA HUND! Hon måste ha trott att Dizzy är agressiv, vilket jag vet att hon inte är.. Det var ju lillskiten som började.
Men ändå, Dizzy brukar inte göra utfall och tänk om det kommit en bil? Dom kör ju som dårar här...
Vet inte hur jag ska lösa den här... Men det ska nog gå, har ju lyckats med allt det andra...
Men otroligt ledsen blev jag, jag har varit SÅÅÅ otroligt stolt över min flicka, hon som varit så himla duktig så himla länge. Men nu börjar allt om igen, får börja om på nytt. Dragning under promenad har hon börjat med också. suck:(

Igår gick jag efter vägen med en kasse och en hel bunt med bajspåsar, ni skulle ha sett hur det såg ut, man hann bara gå en liten bit så var det skit igen man såg. Och jag lovar, det är INTE Dizzys bara. för små högar + att det var nära vägkanten, t.om på vägen, Dizzy går alltid ner så i diket så lång kopplet räcker. En sak när dom skiter nere i diket tycker jag, för där går man liksom inte iallafall, men på vägen? Där ska man ju fasen ta reda på, det är ju inte roligt att gå och man måste passa sig för skit. Nää.
Så jag tog reda på allt som gick att ta reda på, jag vill inte att folk ska tro att det är jag som inte tar reda på efter hunden. Det blev en väldigt tung kasse vill jag lova..


Detta blev bara ett klago inlägg, får hoppas att jag har nånting roligare att berätta senare, nån annan dag.
Se söta Dizzy som valp:)

Av Sanni - 2 april 2008 11:36

Är såå himla trött idag, ögonlocken känns blytunga, dom håller hela tiden på åka ner.
Kunde inte somna inatt, och upp klockan 5. Inte bra det. En mycket tråkig dag är det med. Ingen Dizzy med mig på skolan. Fy.. Hon vill jag ha med jämt.


Igår var hon gnällig på bussen, första gången på 3 månader. Hon bara gnällde och gnällde hela tidne, jag vet inte vad det var med henne.
Eftersom det inte hänt något mer sedan sist så får bloggen vara för idag.. Ciao

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards