sannidizzy

Alla inlägg den 16 februari 2010

Av Sanni - 16 februari 2010 23:43

Kom hem för några timmar sedan ifrån Niclas efter att ha varit där sedan söndag kväll. Blivit en hel del mario spelande, det är superroligt!!

Nu är jag hemma med hundarna igen och jag har myst framför en film och under halva filmen hade jag världens mys Dizzy i mitt knä och Vilda vid min andra sida, det var riktigt härligt, mina hundar är för underbara:)


Ska plocka fram lite skinka ifrån julas som jag fryst ner i små bitar som jag ska använda under träningen imorgon med hundarna. Tänkte ta ett ordentligt lydnadspass med Vilda och antagligen blir det dragträning med Dizzy och så ska jag dessutom borsta Vilda och klippa lite tassar och så inför utställningen nästa helg. Längtar lite, även om jag kommer vara sjukt nervös som vanligt. haha. Men det är faktiskt roligt att ställa ut, det trodde jag aldrig faktiskt att jag skulle tycka när jag skaffade Vilda, utan tänkte bara ställa ut så hon fick sin 1:a, men vad man kan ändra sig ;)


Till helgen ska jag fara till Långsele och hälsa på Johanna och hennes Grandis valp Ben. Ska bli så sjukt roligt att träffa dom och Angelica kommer också dit! Så roligt ska det bli, var längesedan man var med dom..
Men den stora frågan är ifall någon av hundarna ska med, och isådanafall vem? Det är det värsta när jag ska fara någonstans, att välja vilken man ska ta med..
Jag VET att det är lättare att ta med Vilda, för hon är så, jag vet inte.. Det är bara enkelt, hon krånglar inte och hon tycker om andra hundar, jag kan ha henne lös osv..
Men jag får sjukt dåligt samvete ifall jag lämnar Dizzy, eftersom hon liksom bodde här först och hon känner ju Johanna & Angelica bättre och älskar dom, men hon kan vara ibland lite bitchig mot andra hundar, alltså typ skälla på dom osv och så kan hon krångla rätt mkt, men då är det ju bra träning för henne..
Blää, jag vet inte..

Hatar som sagt att lämna.. undra vem det var som följde med sist.. jag kommer inte ihåg..


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards