sannidizzy

Alla inlägg den 9 januari 2010

Av Sanni - 9 januari 2010 23:54

En av sakerna jag älskar med att ha börjat praktisera är att när det är helg så blir jag lika glad som alla andra som har fullt upp på vardagarna och kan njuta över att vara ledig, istället för gå hemma exakt varje dag och inte känna någon skillnad på dagarna.


Lördagen har varit ganska bra, sov faktiskt till 11, Sjukt trött var jag, haha. Fikade och tog sedan ut hundarna på en sväng på skoterspåret, så dom fick springa av sig och leka, är så härligt att gå där med dom och se hur dom springer i snön. Myys! Sedan vid 1 tiden for jag med föräldrarna och handlade. Jag & mamma sprang omkring på ICA i säkert 20 minuter och försökte komma på vad vi skulle ha för mat, svårt det där. Blev tillslut tacogratäng som vi valde, enkelt, fort och lätt. Passade en sånhär dag då det har varit städning hela dagen och julen skulle ut.

Kallt har det varit med, -24 drygt. Så hundarna har inte fått några direkta promenader, utan bara ut på skoterspåren och springa, men tror att det ger mycket mer än att gå på promenad, då fryser dom bara om tassarna, men inte när dom rör på sig:)


Sitter just nu i soffan med bärbara datorn och småkikar på tv, en riktig lugn och skön lördagskväll. Och självklart med ett glas pepsi max. Det godaste man kan dricka.


Imorgon vet jag inte vad som händer, tänkte träna lite lydnad med Vilda, måste ju passa på medan jag är ledig:)

Ska försöka hitta på något åt Dizzy med, men vad det blir, vet jag nog inte förrän imorron.. Tänkte försöka komma på något nytt trick, men vette tusan vad. Har slut på ideer.


Nu ska jag fortsätta med annat, sedan blir det ut med hundarna en sväng och sedan sova, så man kommer upp skaplig tid imorgon!




Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards