sannidizzy

Alla inlägg under oktober 2009

Av Sanni - 14 oktober 2009 21:12

Idag fick hundarna varsina träningspass. Började med Vilda som vanligt, för då blir ju Dizzy avundsjuk och jobbar på skitbra när det är hennes tur, haha:D

Iallafall, började med fotgåendet och YEEES!!!! Nu jäklar tror jag hon har fattat. (pepper,peppar ta i trä) Det har aldrig gått så bra, hon var koncentrerad och höll sig på sin plats. En enda gång hamnade hon för långt fram och det är underbara framsteg! Hon gick så otroligt fin, liksom gick där på sidan och trippade på..

Underbart är ordet!!

Sedan tränade vi lite apportering & ställande, det går framåt:)

Med Dizzan så tränade jag som vanligt blandat och som vanligt gick det bra:)


Okej, hundslagsmål är att ta i, ganska rejält. haha, men det kändes som så ibörjan.
Det var såhär att hundarna var ute och vi var på baksidan. OCh så springer Vilda runt med en pinne i vanlig ordning och så får Dizzy för sig att jaga Vilda, vilket Vilda älskar. Så dom springer där för fullt och när Dizzy närmar sig Vilda så biter Dizzy henne över ryggen och fy fan vad arg Vilda blev, hon bara skällde elakt och flög på Dizzy, men Dizzy behövde bara skälla till på henne så slutade hon direkt och sprang till mig istället.. haha. tokhundar.

Av Sanni - 14 oktober 2009 00:49

Igår efter ha varit på birsta en sväng så kom Niclas hit, hämtade upp honom på hemvägen.
När vi kom hem så blev det att hälsa på 2 hundar som blev väldigt glad av att träffa honom, särskilt Vilda, hon avgudar ju honom..
Vi lagade mat igår, korvstroganoff & ris. Mkt gott. Fast niclas tyckte att jag hällde i mkt ketchup och jag tyckte att han gjorde ordning för lite ris:P haha.

Men nej, det blev så jäkla grymt gott. Hade både purjolök & paprika i korvstroganoffen. Paprikan är nästan ett måste tycker jag. Grymt gott som sagt och det skulle jag kunna äta nästan jämt.

Tog sedan på kvällen en kort promenad med hundarna, den blev kort för jag frös. haha. Måste klä på mig mer.
När jag går ut med hundarna på kvällen har vi rejält med reflex på oss, jag har reflexväst & det har hundarna med, dom har varsin. Fast Vildas var för stor, så mamma sydde till den igår. Och så har Dizzy ett reflexhalsband med, så nog syns vi allt när vi är där ute i mörket och går. Är ju bra det.

Fast N skulle inte ha på sig nån reflexväst, så han fick bara ett fjuttigt reflexband. haha. Antar att dom som bor i "stan" inte är van vid att ta på sig massa reflex.


Idag har jag tränat hundarna lite smått. Inge mkt, men imorron ska det bli lydnad. Det ser jag framemot. Vill verkligen komma igång ordentligt. Är så mkt som ska läras in, tänker då på lilltjejen. Dizzy ska jag ju inte tävla med, så med henne tränar jag en massa annat.


När vi skulle skjutsa hem N efter maten så gick jag ju som vanligt med hundarna lös mot bilen och precis då kommer det en katt och vips så var Dizzy borta och Vilda snabbt efter.. Suck.. Men Dizzy har faktiskt blivit så mkt bättre ute och ha lös, gick mot dom och "skällde" lite på dom och när jag började gå mot bilen igen så gick Dizzy snällt efter och var glad. Det skulle hon inte ha gjort tidigare. Hon är som en annan hund, min älskade Dizzy.. Shit, i januari har jag hagt henne i 4 år!!! 4 otroliga år.. Sjukt..


Av Sanni - 12 oktober 2009 09:45

Kom hem igårkväll efter en helg hos Niclas.
Brorsan hämtade mig med mammas bil efter han hade varit på Pablo Fransico. OCh vi hann typ 5 minuter innan vi märkte att vi hade punka på ena däcket, så det var bara att svänga in på sidan & byta däck: Fast jag bytte ju inte däck såklart, utan det fixade brorsan, han som kan sådant.


Hundarna blev grymt glada som vanligt när jag kom hem & när jag la mig för att sova låg båda 2 tätt intill mig, det är sååå underbart mysigt, även om jag knappt får plats. haha. Men det gör inget.:)


Idag ska jag försöka påbörja att äta som jag gjorde tidigare, dvs frukost, lunch, middag och mellanmål. Tänkte att jag kan ju anstränga mig dom dagarna jag är hemma iallafall. Särskilt när jag vet att det går neråt. Så idag ska jag åka och handla medan syrran & brorsan är på media markt och tittar. Ska handla lite wokgrönsaker och sånt. Det är gott att äta det och så kokar man ägg:) Mm. Ska nog handla lite kyckling med och annat. Får se vad det blir.

Nu ska jag springa och hämta posten och sedan ska hundarna få gå ut och pinka.

Ciao!

Av Sanni - 9 oktober 2009 14:15

Åker till niclas idag, återkommer nog på söndag:)

Hundarna fick gå ut och jaga boll och ved. Dom sprang och sprang och nu ligger dom trötta och sover:) Härligt. Ska nog göra lite träning med dom också innan jag åker..


Vilda som 5 veckors valp

valp 19 april  



Dizzy som valp:)

Dizzy som valp1  



Av Sanni - 7 oktober 2009 22:42

Det blev ingen sökträning, men däremot så tränade jag lydnad 2 gånger med dom, så dom blev nog rätt nöjd iallafall. Imorron är jag sugen på uppletandet. Får se hur det blir. Ska iallafall, ifall vädret tillåter, bli en skogspromenad, det är ju så mysigt på hösten..


For förut och skulle hämta pappas bärbara dator hos Niclas, för den hade gått sönder och han skulle kolla vad det var för fel (det är hårddisken & väldigt många av mina bilder från 2009 är borta, dryyyygt). Iallafall så for bara dit för att hämta den och säga hej och hejdå men det slutade med att han följde med hem hit:) Roligt=) Vi såg Snuten i Hollywood förut och så har jag bakat en daimkaka och så har jag, mamma & syrran kollat på grey's anatomy. Härlig kväll med andra ord. Vilda är nog väldigt nöjd över att Niclas är här. Den hunden är verkligen galen i honom, roligt att det är så:)

Nu ska jag kolla runt lite på datorn innan det blir dags att slå av. Höres imorron!

Av Sanni - 7 oktober 2009 11:19

Har inte skrivit på ett tag då jag i helgen hade dom 3 underbaraste vännerna i världen på besök.
På fredagen så mötte jag & niclas upp Angelica, Lisa, Johanna & Gåva som skulle spendera sin helg hos mig. Vi lämnade packningen & Gåva hos mamma i bilen och gick sedan runt på stan ett tag.
Efter ett tag åkte Niclas hem och jag & Lisa bjöd Anko & Moosii på kinaresturang som present. Vi hade det riktigt mysigt och roligt hela fredagen.

På lördagen for vi på utställning på nordichallen och kikade på alla hundarna i flera timmar. Riktigt roligt.

Men när vi kom hem till våra hundar var vi trötta och gjorde inte så mkt. Förutom på kvällen, då tog jag ut Vilda & tog med mig johanna & angelica som hjälp. Skulle träna lite marsch och Vilda gjorde det asbra!
Körde engång emd att angelica & johanna gick bort utom synhåll och det klarade hon av med alldeles bra.

Och sedan när vi var klara stack VIlda iväg till dom igen, för hon trodde inte att vi var klar och så gjorde hon den snyggaste ingången någonsin framme hos Johanna, så det blev bara till att berömma som tusan. Duktig tjej..


På söndagen for dom hem och jag for iväg till niclas och kom hem igår.

Idag har vi än så länge hunnit med en morgonpromenad på 40 min och sedan så ska jag nog ut i skogen och dra med mig syrran och träna sök eller nått. Har blivit grymt intresserad av det. Börjar tycka att spår är rätt så tråkigt och sök vet jag ju att hundarna älskar. Så blir nog det, hoppas jag..


Dizzy, Gåva & Vilda på fredagen

  


Vilda körde lite collierace på lördagen

  


Angelica, Lisa & Johanna och i Angelicas knä ligger DIzzy. Ser ni vilken sjukt gosig hund hon är? Underbara Dizzy:)

  

Av Sanni - 3 oktober 2009 07:17

Igår så kom världens bästa Angelica, Lisa & Johanna hit och LIsa hade även med sig sin leonberger Gåva.
Dom ska spendera helgen hos mig. Idag ska vi på Nordichallen och kika på hundutställningen! Så det ska bli riktigt roligt.


Igår så mötte jag & niclas dom på stan vid 1 och så slängde dom i all packning och Gåva in i mammas bil, hon kunde ta packningen eftersom vi skulle kika på stan och åka buss osv.. Efter att vi gått ett tag så for Niclas hem och vi fortsatte till dragon house, kinaresturangen som jag & Lisa bjöd dom på eftersom Angelica fyllt år och Johanna ska fylla år. Vi kom inte på nått annat att ge dom, men dom verkade nöjda iallafall och det är jag glad över. Efter att ha varit inne och handlat en massa pepsi max ( våran dricka, haha) så for vi hem till mig där en MYCKET glad Dizzy inte kunde hålla sig och hoppade över grinden för att hälsa på tjejerna så fort som möjligt. Hon blir sjukt glad varje gång dom kommer och det är ju väldigt roligt ju att det blir så..
På kvällen så kikade vi på idol, käkade popcorn, drack pepsi och var ute på en promenad med hundarna. Mysigt värre.


Hörs när helgen är slut!
Ciao..

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards