sannidizzy

Alla inlägg under augusti 2007

Av Sanni - 6 augusti 2007 11:38

med badningen ett tag. Dizzy var helt hopplös idag! Jag och pappa for iväg för att bada med Dizzy samtidigt som vi skjutsade upp syrran och hennes kompis till badplatsen. Dizzy börjar gnälla redan i bilen och skulle ut och bada. Jag släppte ut henne och hon blev helt omöjlig! Hon skällde, gnällde som f*n. Hon hon drog så mina händer kändes som dom skulle gå sönder. Försökte säga till henne på skarpen, men det gick inte och vips så tog hon i och började springa så jag kunde inte göra annat en att släppa långlinan för annars skulle jag ramla, och det vill man inte, och så hör man att hon hoppar i vattnet och hon simmar och simmar. Arg som ett bi går jag ner och hämtar henne och drar henne upp till bilen för att åka hem med henne, vad händer då, hon gör samma sak och vips så är hon nere i vattnet igen. Ännu argare går jag ner och verkligen drar henne upp då hon stretar emot och håller i henne stenhårt och säger åt henne att hoppa in i bilen, fick tvinga in henne. Igen med bakluckan och så for vi hem igen...
Men fan vad hon gnällde när vi kom dit och hur jobbig hon var, allvarligt talat, hon lät som dom där schäfrarna man brukar höra på vissa ställen som typ "skriker" och är alldeles stressad. Hon var så stressad eller nått så att hela hon skakade, inte bra.

Så nu får jag göra som Eva, uppfödaren sa. Att fara förbi där några ggr utan att hon får komma ut från bilen och så. Ska göra det snart. För det här går ju inte. Och för ett år sedan så tyckte hon inte om att bada, men det kanske var för att hon aldrig badat förut? Vet faktiskt inte ifall hon gjort det. men nu älskar hon det

Hej svejs!

Av Sanni - 5 augusti 2007 11:38

Hade precis skrivit ett långt blogginlägg och då råkar jag såklart komma åt nån knapp så att allt försvinner! grr. men försöker väl igen då..

3 veckor kvar av lovet, fan vad tiden går!

Igår vad jag och mamma iväg och badade med Dizzy. Hon började gnälla i bilen fast vi inte ens var framme, hon älskar verkligen att bada och hon  förstår vart vi var påväg med, ganska sött:p Men när vi kom fram så fick jag gå runt lite med henne för att hon var såå upphetsad, var tvungen att lugna ner henne. Och när jag sa åt henne att sätta sig då så gnällde hon skit mkt och skällde som fan, s¨d¨fick jag gå lite mer. När hon väl var lugn, det vill säga inte försökte dra ner mig till vattnet så fick hon sitt varågod och då sprang hon direkt i och började bada:p sötnosen min!

Orkar inte skriva mer, skrev så långt förut.. hehe

Av Sanni - 1 augusti 2007 11:37

Oj, vad tiden går snabbt. Var det inte just första juli????

Nu har jag märkt att det behöver tränas MYCKET inkallning, för att ibland när det svänger in nån på gården så springer Dizzy dit på en gång och lyssnar inte när jag ropar på henne! Så hur ska jag då kunna vara med på agilityn och ha henne lös ifall hon gör sådana saker? Det kommer inte gå, verkligen inte. Så jag måste träna, träna och träna!
Ska skära upp korv och köttbullar sen som belöning när hon lyssnar när jag ropar på henne, jag vill ju träna henne med störningar, men det finns inte sådana här i lilla byn. Det är så stilla och lugnt och det är inte många som har hundar här, ser aldrig nån när jag är ute och går. Så hur ska jag då få henne att inte springa fram till hundar? Jadu...

Har inte kommit iväg på djurmagazinet än, ska försöka få mamma att skjutsa mig idag då... Vill ju åka nånstanns, är less på att vara hemma hela dagarna! Det är sååå tråkigt. Måste hitta på nått..

Och så vill jag att valpträffen ska bli av! För mig så passar det närsomhelst men sen så är det en massa andra me som det ska passa för, så det blir svårt..

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25 26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards